Upptäck hälsoläran ayurveda!

I min artikel i Icakuriren får du lära dig allt om denna uråldriga indiska hälsolära – lika aktuell idag som för tusentals år sedan. Läs artikeln genom att klicka här.

Bakom kulisserna i Hotell Romantik!

Läs L Publishings reportage om dejting på äldre dagar och om det spännande arbetet bakom kulisserna i inpspelningen av premiären av nya säsongen av Hotell Romantik!  I senaste numret av veckotidningslegendaren Året Runt.

Kreativa hållbarhetsentreprenörer! 

Chaufförsbristen i hållbarhetsbranschen är stor. Likaså är hållbarhet en ständig utmaning. Därför är det spännande med entreprenörer som hittat kreativa lösningar!   Ta del av L Publishings reportage i tidningen Åkeri & Entreprenad (s. 14-19) om logistikföretaget som lyckats utveckla ett win-win-koncept med integration och social hållbarhet i fokus. Klicka här för att läsa reportaget.

Vilken eldsjäl!

Fick för en tid sedan hänga med Årets Förskollärare en dag på jobbet och skriva om henne i läromedelsförfattarnas tidskrift Manus. Snacka om att gå in för sitt jobb och ”sina” barn med liv och lust. Fram för fler pedagoger som hon! 

L Publishing på G!

Ännu en rolig arbetsdag! Idag ute på reportage för ett livsstilsmagasin och precis avslutat en mycket inspirerade intervju med en ”TV-psykolog”, aktuell inom kort… Älskar verkligen variationen av mina olika jobb!