Tjänster

L Publishing hjälper till med allt ifrån alla slags redaktionella texter (se mer nedan) till att bygga hemsidor, där vi erbjuder hela kedjan från rådgivning och coachning till produktion av form och innehåll. Vi har skalbara paketerbjudanden där du som kund självklart väljer vilken eller vilka delar du behöver hjälp med. Här är en lista över det mesta vi gör, med ett par fördjupande exempel nedan. Se fler exempel i ”Portfolio”.

Redaktionella skrivtjänster

L Publishings huvudsakliga verksamhet utgörs av redaktionell textproduktion av alla de slag, som artiklar, reportage, porträtt, krönikor, ledare, nyhetsbrev, webbtexter och pressmeddelanden. Ämnena varierar mellan allt ifrån relationer, livsstil och hälsa till transport och logistik, fastighet och skola. Med en gymnasielärarutbildning och många års erfarenhet av läraryrket i bagaget finns särskild spetskunskap inom skol- och utbildningsområdet.

En av mina styrkor är just bredden och förmågan att snabbt sätta mig in i nya sammanhang och branscher, där det enkla språket och goda berättandet alltid står i fokus. Detta oavsett om texterna är för tidningar och magasin, företagets nyhetsbrev eller kommunens hemsida – med till exempel bevakning av konferenser och event.

Foto: Peter Nordahl

Årsredovisningar

Jag erbjuder även hjälp med att skriva innehållet i årsredovisningar. Självklart i samråd med företagsledningen. Det kan handla om såväl rapporttexter som att ”spökskriva” vd-ordet.